Online Creators

Durf te vragen!

Neem contact op. Flexibele prijzen
Op zoek naar een professionele studio die je nieuwe project ondersteunt, of het nu gaat om een YouTube-video, een podcastidee of een pitchvideo? Zoek niet verder! We zijn er om makers zoals jij te motiveren door korting te geven voor opnames in onze studio.

Wij geloven in het ondersteunen van de volgende generatie creatieve makers.

Stel dat je een fantastisch podcastidee hebt voor je bedrijf, maar dat je kantoorruimte niet geschikt is om op te nemen. Daar komen wij om de hoek kijken! We heten je van harte welkom in onze studio, waar je je podcast probleemloos kunt hosten. Vul gewoon onderstaand formulier in en samen vinden we de perfecte oplossing om je podcast tot leven te brengen. Onze studio is uitgerust met de beste camera-, audio- en lichtapparatuur om ervoor te zorgen dat je inhoud de verwachtingen overtreft.

Nu vraag je je misschien af waarom we dit doen. Het is eenvoudig: we willen helpen. Wij zijn zelf digitale makers en stonden ooit voor dezelfde uitdagingen als jij. We begrijpen de waarde van een toegewijde ruimte zoals Haarlem Studios die je reis zoveel makkelijker kan maken als je begint!
  • Basic lighting package
  • Snelle WiFi & stroom
  • Pro-Grade theatergordijnen
  • Witte L-vormige achtergrondwand
  • Backdrop systeem
  • Koffie & thee
Neem contact op

Studio aanvragen

Bedankt dat je overweegt om de online creator studio te boeken. We zijn erg blij met je interesse!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in om het proces soepeler te laten verlopen. Vergeet niet een gedetailleerde beschrijving te geven in het gedeelte ‘Projectbeschrijving’. Hierdoor begrijpen we je boekingsaanvraag beter en kunnen we je beter helpen.

    For the best experience, we store some cookies on your computer. Cookie Policy